(VIDEO) A do të mbyllen çerdhet dhe shkollat? Ja përgjigja e Venko Filipçe

(VIDEO) A do të mbyllen çerdhet dhe shkollat? Ja përgjigja e Venko Filipçe

Pas situatës së rënduar me koronavirusin në vendin tonë dhe në fillim të sezonit të tretë të emisionit “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, intervistën e parë zgjodhëm ta bëjmë pikërisht me Ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe, për të biseduar me gjerësisht rreth kësaj pandemie që po tronditë jo vetëm RMV-në, por edhe botën.

◾ Pas rritjes së rasteve pozitive a do të mbyllen çerdhet dhe shkollat? Ndiqeni përgjigjen e Filipçes më poshtë: