Tetovë, qendrat e votimit hapen në kohë (video)

Tetovë, qendrat e votimit hapen në kohë (video)

Në Tetovë, dalja duket ende e ulët, edhe pse të dhënat e para flasin për hapje të qendrave të votimit në kohë, si dhe pa probleme. Në gjithë 117 qendrat e votimit, nuk raportohet për parregullsi, apo për qytetarë që nuk e gjejnë veten në listë. Një qytetare është kthyer prapa për shkak të skadimit të letërnjoftimit.

Loading…

TAGS