Tetovë, dy persona sulmojnë punonjësin në bastore

Dje pasdite 34-vjeçari Xh.Z. nga Tetova, i punësuar në një bastore sportive me lokacion në udhëkryqin në mesë të rrugëve ,,J.N.A.,, dhe ,,Jane Sandanski,, në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona. Sulmuesit kanë dëmtuar edhe një televizorë në objekt, dhe më pas me shpejtësi e kanë lëshuar vendin e ngjarjes.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.

TAGS