Takimet e grupeve të punës, VMRO: Do të jemi konstruktiv

Grupi i punës së VMRO-DPMNE-së para takimit që po zhvillohet në Ministrinë e Drejtësisë me grupet e tjera të punës, thanë se do të jenë konstruktiv dhe se ky është vetëm fillimi i procesit, ndërsa PSP-ja është një pjesë e gjithë procesit.

VMRO DPMNE do te japë vërejtje konstruktive dhe ky është fillim i gjithë procesit. Vërejtjet e VMRO- DPMNE-së janë vërejtjet e sektorit civil. Behet fjale për një proces te Prokurorisë Publike, ndërsa Prokuroria Speciale është vetëm një pjese e gjithë atij procesi. Shpresojmë te gjejmë një gjuhe te përbashkët për te arritur një marrëveshje- thanë nga grupi i punës së VMRO-DPMNE-së.

Loading…

TAGS