Tag: vizitat

Rrepat, mrekulli çudibërëse 

01/10/2019

Kujdes: vizitat tuaja në banjo mund të bëhen alarmante…Rrepat e kuqe njihen nga të gjithë ne, sidomos për vrapuesit.Kur fillova të trajnohem në vrap, doja ... Read More

Mbi 350 media ndoqën vizitën e Papa Françeskut, kurse ai qe 30 vjet nuk shikon televizor

07/05/2019

“Ne jemi media katolike dhe gjithmonë mbulojmë vizitat e Papës, është shumë e rëndësishme që ne të jemi aty ku është edhe Papa. Ishte e ... Read More

Pas gjermanëve, Haradinaj sot takon zyrtarin e lartë britanik

12/03/2019

Vizitat e zyrtarëve të lartë ndërkombëtar por edhe botëror në Kosovë, janë shtuar së fundmi e kjo shkaku i taksës 100% për produktet nga Serbia ... Read More

Pas vizitës së zyrtarit të lartë amerikan, sot në Kosovë vijnë dy këshilltarët kryesor të kancelares Merkel

11/03/2019

1 minut më parë / E përditësuar 0Shares Javëve të fundit në Kosovë janë shtuar vizitat e zyrtarëve të lartë të shteteve mike, të cilët ... Read More

Gruaja nga Hasi e cila i shpëtoi veshjet popullore (Foto)

02/01/2019

Gjithçka filloi nga vizitat që bënte tek të afërmit, në periudhën e pasluftës në Kosovë. Gjatë këtyre momenteve, Lajde Kajtazi- Kolgjeraj, ka hasur në shumë ... Read More

Miçell: Referndumi, mundësi historike për vendin

13/09/2018

13 Shtator 2018 / 19:19 Në prag të referendumit për emrin, shpeshtohen vizitat e zyrtarëve të lartë amerikan dhe europian në vend.  Në Shkup dje ... Read More