Tag: vija

Ja çfarë tregon vija e zemrës për jetën tuaj

17/06/2020

Për ta kuptuar se çfarë tregon vija e zemrës në dorën tuja për lidhjet në jetë dhe eksperiencat në dashuri, ju duhet të krahasoni vijën ... Read More

Më thuaj nga cila anë i mban flokët, të të them disa sekrete

21/06/2019

Vija juaj është në anën e majtëNga mëngjesi deri në mbrëmje, shqetësimi juaj është puna dhe familja. Ju jeni të fokusuar në qëllimin tuaj: të ... Read More

Çfarë tregojnë për shëndetin tuaj vijat dhe rrudhat në fytyrë?

31/05/2019

Të gjithë njerëzit kanë rrudha, vija apo shenja në fytyrë. Është pjesë e jetës të cilën duhet ta pranojmë. Por a e dini që rrudhat ... Read More

Ramush Haradinaj ia thotë këngës ‘Xhamadani vija vija’ në emision

22/04/2019

Kryeministri i vendit e ka kënduar këngën 'Xhamadani vija vija' gjatë një paraqitje të fundit televizive në një emision. Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka ... Read More

Bulliqi: Faktografia tregon se kufiri me Malin e Zi ka lëvizur në dëm të Kosovës, Qeveria do t’i hapë rrugë korrigjimit të tij (Video)

21/03/2019

Komisioni Shtetëror për Mirëmbajtjen e Kufirit thotë se vija kufitare mes Kosovës dhe Malit të Zi, ka lëvizur në dëm të vendit tonë, në bazë ... Read More