Tag: vendet

Ia zuri hyrjen me veturë, fermeri e bllokon BMW-në me rrethoja

01/04/2021

Shpesh kemi mundur të hasim raste ku vozitësit i parkojnë vendet e tyre në vendet ku nuk lejohet. Një rast i tillë ka ndodhur edhe ... Read More

Këto janë dy vendet ku Ozil dëshiron të luajë para pensionimit

11/01/2021

Ozil tregon dy vendet ku dëshiron të luajë para pensionimit. “Vuajtjet” e Mesut Ozilit te Arsenali siç duket do të marrin fund këtë vit. Tash ... Read More

Ky vend quhet “qendra e universit”, shikoni çfarë ndodh aty

09/01/2021

19:13 | 8 Janar 2021 Vendi që shihni në foto është një nga vendet më të veçanta në botë i cili ka mahnitur shumë njerëz, ... Read More

Javë vetëm dy shtete në botë që nuk shesin Coca-Cola, kjo është arsyeja!

27/11/2020

Koreja e Veriut dhe Kuba janë vendet e vetme që nuk mund të blini Coca-Cola. Sipas “BBC”, arsyeja është se këto shtete janë nën embargo ... Read More

“Jemi viktimë e botës”, Getinjo i revoltuar nga përhapja e Covid-19: S’duhet të ekzistojë asnjë lëvizje

14/11/2020

Situata nga Covid-19 është përkeqësuar në Kosovë po ashtu dhe në vendet e tjera, ku si pasojë janë ndërmarrë disa masa shtrënguese për të mos ... Read More

Pse ekzistojnë vetëm 4 ngjyra të pasaportave në botë?

06/11/2020

Në të gjithë botën ekzistojnë vetëm 4 ngjyra të pasaportave. Pasaportë të kuqe kanë vendet me të kaluar komuniste si Serbia, Sllovenia, Kina, Rusia, Bullgaria, ... Read More

Një nga vendet e pakta në botë pa të infektuar, regjistroi dy rastet e para me COVID-19

30/10/2020

11:32 | 29 Tetor 2020 Ishujt Marshall, një nga vendet e fundit në botë të paprekur nga coronavirusi, regjistroi dy rastet e para pozitive. Qeveria ... Read More

Rreziku nga HPV, virusi që mund të qëndrojë i fshehur për vite

18/05/2020

Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i dytë më i zakonshëm te gratë, veçanërisht në vendet në zhvillim. Kanceri i qafës së mitrës është ... Read More

Hapen lokalet në Gjermani, kështu po e mban distancën kjo kafene

15/05/2020

Vendet europiane ngadalë po i kthehen jetës normale. Një nga to është edhe Gjermania, ku masat e vendosura nga shteti janë duke u relaksuar. Kjo ... Read More

Pandemia e vitit 1918 që mori jetën e 50 milionë njerëzve

29/02/2020

Një virus i përhapur në pothuajse të gjitha vendet e botës në vitin 1918 kishte marr jetën e rreth 50 milionë njerëzve atë botë. Në ... Read More

5 sëmundjet e rrezikshme që janë rikthyer vitet e fundit

21/12/2019

Sëmundjet vdekjeprurëse janë duke u rikthyer në të gjitha vendet e botës, e kjo kryesisht për shkak se fëmijët nuk i marrin vaksinat dhe për ... Read More

Sëmundjet e rrezikshme që janë rikthyer në 10 vitet e fundit

20/12/2019

Sëmundjet vdekjeprurëse janë duke u rikthyer në të gjitha vendet e botës, e kjo kryesisht për shkak se fëmijët nuk i marrin vaksinat dhe për ... Read More