Tag: urdhëruar

Korrupsioni në FIFA – një grup marketingu gjobitet me një milion dollarë

19/03/2019

Një gjykatë federale në Brooklyn, SHBA-ve ka urdhëruar një kompani sportive të marketingut të paguajë një gjobë një milion dollarë si pjesë e një skandali ... Read More

Pritet vendim i Gjykatës për paraburgimin e katër pjesëtarëve të DSK-së

14/03/2019

14 Mars 2019 / 20:00 Prokuroria ka urdhëruar për hetimin e katër personave të cilët dyshohen për keqpërdorimin e detyrëz zyrtare në DSK nga periudha ... Read More

Një person nën hetim për tentim vrasje

26/02/2019

26 Shkurt 2019 / 11:55 Prokuroria Publike ka urdhëruar kryerjen e hetimeve kundër një personi i cili është nën dyshimin se ka kryer vepër penale ... Read More

AKEP-i urdhëron bllokimin e adresave të basteve në Shqipëri

09/01/2019

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka urdhëruar kompanitë e shërbimit të internetit të bllokojnë menjëherë adresat e kompanive që ofrojnë vendosjen e basteve ... Read More

“27 Prilli”, Veljanovski: Nuk kam dhënë urdhër për hapjen e dyerve

11/12/2018

11 Dhjetor 2018 / 18:45 Trajko Veljanovski pohon se u ka urdhëruar deputetëve që t’i hapin dyert e Kuvendit. Në dëshminë për 27 prillin e ... Read More