Tag: rëndësinë

Kurrë mos e pini ujin që rri gjatë natës, ja pse!

08/06/2020

Duke e ditur rëndësinë e ujit, shumë njerëz e lënë një gotë ujë afër shtratit të tyre para se të flenë, për ta pirë atë ... Read More

Mungesa e vitaminës D, rrezik për vdekje të parakohshme

02/03/2020

Vitamina D është thelbësore për shëndetin e megjithatë shumë njerëz nuk e kuptojnë rëndësinë e saj. Ekspertët thonë se në një pikë të jetës, njerëzit ... Read More

Ja çfarë duhet të konsumojmë për mëngjes dhe cilat janë ushqimet që na rëndojnë

26/01/2020

Të gjithëve na është folur që në fëmijëri për rëndësinë e të ushqyerit në mëngjes. Madje, ekspertët e ushqyerjes thonë se mëngjesi është vakti më ... Read More

Problemet që sjell mungesa e vitaminës D

29/11/2019

Vitamina D është thelbësore për shëndetin e megjithatë shumë njerëz nuk e kuptojnë rëndësinë e saj.Ekspertët thonë se në një pikë të jetës, njerëzit përballen ... Read More

Këto ushqime “të shëndetshme” mund të jenë arsyeja që keni akne

15/10/2019

Kohëve të fundit, njerëzit kanë filluar ta kuptojnë rëndësinë e konsumimit të ushqimeve të shëndetshme. Mirëpo shpërndarja e tepërt e informacioneve, ka bërë që shumë ... Read More

Pasi ta lexoni këtë, ju kurrë më nuk do e mbani prezervativin në kuletë

21/08/2019

Ata të cilët e dinë rëndësinë e prezervativit si mjet për parandalimin e sëmundjeve të transmetueshme seksualisht, me siguri se mbajnë prezervativë çdo herë me ... Read More

Simptomat, shkaqet dhe trajtimet e frymëmarrjes paradoksale

28/07/2019

Për të kuptuar rëndësinë e frymëmarrjes paradoksale, është e rëndësishme të dini pse është paradoksi në radhë të pare shkruan verywellhealth. Frymëmarrja paradoksale shpesh quhet dhe ... Read More

Konferencë për zbulimin e hershëm të kancerit

13/04/2019

S A 2019-04-13T15:08:39+02:00 Për dy ditë rresht, në spitalin Acibadem Sistina në Shkup do të debatohet mbi rëndësinë e zbulimit të hershëm të kancerit. Me ... Read More

Në njërin krah apo me bark poshtë? Pozicionet e gjumit të mirë

16/03/2019

Mënyra se si shtrihemi në shtrat gjithashtu ka rëndësinë e saj për të siguruar një gjumë të qetë dhe një zgjim në formë të mirë ... Read More

Si e ndryshojnë 15 minuta ecje në ditë trupin tuaj

17/01/2019

Të gjithë e dimi rëndësinë e ushtrimeve të rregullta fizike dhe ndikimin që kanë në shëndetin mendor, fizik dhe emocional. Por, pavarësisht këtyre përfitimeve shëndetësore, ... Read More

Papadimulis: Shkupi dhe Athina t’i tejkalojnë dallimet dhe ta mbështesin marrëveshjen

20/09/2018

20 Shtator 2018 / 11:09 Zëvendës-kryetari i Parlamentit Evropian, Dimitris Papadimulis theksoi rëndësinë e Marrëveshjes për emrin, me të cilën Greqia e Maqedonia vendosin marrëdhënie ... Read More