Tag: profesionale

“U q.. robt”/ Kejvina lëshon gojën në Instagram

27/01/2020

Kejvina Kthella prej disa kohësh është në SHBA, ku veç fotove profesionale që ka bërë ka gjetur kohë ta shijojë me mikeshën e saj, Tayna. ... Read More

A është kjo dëshmia se Tayna është në lidhje?

04/05/2019

15:10 | 4 Maj 2019 15:10 | 4 Maj 2019 Tayna krahas jetës profesionale komentohet edhe për atë private. Tayna tenton që ta mbajë larg ... Read More

Evropa kundër UEFA-s: “Ne nuk do t’i lejojmë ta bëjnë këtë gjë”

27/04/2019

Sekretari i Asociacionit të Ligave Profesionale të Evropës, Alberto Colombo, ia ka thënë Reutres se nuk do të lejojnë se ndeshjet e Ligës së Kampionëve ... Read More

Diplomacia regresive e Kosovës përballë forcimit të subjektivitetit ndërkombëtar

25/04/2019

Kosova deri më tash ka dështuar të ndërtojë një diplomaci funksionale dhe profesionale, vlerësojnë njohës të zhvillimeve politike, por edhe përfaqësues të institucioneve të vendit. ... Read More

Shkollat profesionale, programe për tërheqjen e nxënësve

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T15:56:46+02:00 Shkollat e mesme profesionale tashmë kanë hyrë në garë se kush do të pranojë numër më të madh të semimaturantëve, përkatësisht nëse do ... Read More

Interesim i ulët nga nxënësit për drejtimet profesionale

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T15:22:17+02:00 Nga viti në vit po humbet interesimi për shumë drejtime profesionale në arsimin e mesëm. Mes faktorëve që nënvizojnë përfaqësuesit e shkollave të ... Read More

Drejtime të reja në shkollën e mesme profesionale “Marija Kiri” 

12/04/2019

Alsat 2019-04-12T15:42:03+02:00 Shkolla e mesme profesionale “Marija Kiri Skllodovska” në Shkup, për vitin e ri shkollor 2019-20 ka paraparë të hapë dhe katër drejtime të ... Read More

Procesi mësimor, në shkolla të ndara etnikisht

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T17:22:32+02:00 Këta maturantë të shkollës së mesme profesionale për elektroteknikë, makineri dhe komunikacion “Vllado Tasevski” po mbrojnë temën e diplomës. Në këtë mënyrë përfundon ... Read More

Prokurorët nga e premtja me Kod të ri të etikës

28/02/2019

Kodi i ri i etikës dhe sjelljes profesionale për prokurorë do të hyjë në fuqi nga e premtja. Në njoftimin e KDI-së thuhet se ky ... Read More

Mbahet tryezë për tekstet shkollore dhe kurrikulën

19/02/2019

Sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës, do të mbahet tryeza profesionale për tekstet shkollore dhe kurrikulën. Në këtë tryezë do të ketë pjesëmarrës deputetë ... Read More

Thaçi: Ushtria e Kosovës, krenaria jonë

17/02/2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se sot kemi një ushtri profesionale, e cila është në shërbim dhe mbrojtje të shtetit më të ri ... Read More

Shkolla “Marija Kiri”, nxënësit e profesorët vazhdojnë bojkotin

08/02/2019

8 Shkurt 2019 / 15:13 Edhe sot nuk u zhvillua mësimi në shkollën e mesme profesionale, “Marija Kiri Skllodovska” në shenjë proteste për emërimin e ... Read More