Tag: profesion

Astronauti paguhet me këtë shifër të parave

03/02/2021

Të jesh astronaut pa dyshim mund të jetë një profesion shumë i bukur dhe mjaft interesant. Por sa paguhet një astronaut? Sipas të dhënave publike, ... Read More

Kjo bukuroshe qenka vajza e deputetes Fatmire Kollçaku

09/01/2021

Kjo është vajza bukuroshe e deputetes Fatmire Kollçaku. Fatmire Kollçaku me profesion është mjeke, por e kyçur prej vitesh në fushën e politikes, ku edhe ... Read More

Vajza shkon për të kërkuar punë si shitëse, përgjigja e shefit e lë pa fjalë

29/10/2020

Realiteti shqiptar për të gjetur punë në profesion pas mbarimit të shkollës, është i pashpresë. Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku ... Read More

Rrëfehet aktori i filmave aksion: Nuk ngjasoj me rolet e mia Jakup Muja: Karriera ime si aktor në Gjermani

19/09/2020

“Artistët shqiptarë kanë pak mbështetje” Me profesion aktor dhe po korr shumë suksese në shtetin gjerman. Jakup Muja, djaloshi kosovar vjen në një rrëfim ku ... Read More

Rënia e flokëve a është simptomë e koronavirusit?

29/07/2020

Pas infektimit me COVID-19 në mars, Juli Fisher me profesion infermiere, traj toi vetë simptomat e sëmundjes. Shumica e tyre ishin në përput hje me ... Read More

Sekreti i Elon Musk për të mësuar më shpejt dhe për t’u bërë më të mençur

01/02/2019

Çdo njeri thotë se gjithmonë duhet të përqendroheni vetëm në një profesion në mënyrë që të arrini sukses maksimal. Gjejeni profesionin që ju pëlqen dhe ... Read More

Njihuni me Agimen, mekaniken e vetme grua në Shqipëri (Video)

16/01/2019

Zanati i mekanikut është një profesion i cili praktikohet kryesisht nga meshkujt, por një grua në Shqipëri i ka thyer këto teori. Agime Mehalla, është ... Read More