Tag: presidenciale

Facebook do ta bëjë më të vështirë reklamimin në platformë gjatë zgjedhjeve të ardhshme në ShBA

29/08/2019

Facebook ka njoftuar se do ta bëjë më të vështirë për të reklamuar gjatë zgjedhjeve të ardhshme presidenciale të SHBA, në vitin 2020.  Kompania shpreson ... Read More

Zgjedhjet e djeshme presidenciale me jehonë më të ulët deri më tani

22/04/2019

S A 2019-04-22T08:17:07+02:00 Rrethi i parë i djeshëm i zgjedhjeve presidenciale kaloi me jehonë më të ulët deri më tani të votuesve krahasuar me ciklin ... Read More

99.95% e votave të numëruara, Pendarovski udhëheq me 4.582 vota më tepër se Siljanovska

22/04/2019

Alsat 2019-04-22T01:33:08+02:00 Në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale forcat do ti masin kandidati i mbështetur nga koalicioni qeverisës Stevo Pendarovski dhe kandidatja Gordana Siljanovska-Davkova ... Read More

Lokalet, deri në orën 17:00 në Dibër kanë votuar 36.31%, Ohër 44.77% dhe në Novo Sellë 36.31%

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T17:49:19+02:00 Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e ... Read More

Dibër, vëzhgim mbi presidencialet dhe lokalet

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T14:22:29+02:00 Edhe në qytetin e Dibrës përveç zgjedhjeve presidenciale zhvillohen edhe zgjedhjet për kryetarin e komunës. Dalja në votime deri në orën 13:00 është ... Read More

KSHZ: Dallimin e votuesve në Dibër e bën diaspora

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T12:32:18+02:00 Dallimin e numrit të votuesve në listat zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe ato lokale e bën diaspora. Kështu deklarojnë për ALSAT, nga KSHZ.“Në ... Read More

Nis votimi për president të Maqedonisë së Veriut

21/04/2019

S A 2019-04-21T07:49:26+02:00 Sot mbahet raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale në Maqedoninë e Veriut. Në zgjedhje të drejtë vote kanë 1.808.131 votues, të cilët ... Read More

Zgjedhje Lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë

21/04/2019

S A 2019-04-21T07:44:30+02:00 Me zgjedhjet presidenciale sot do të mbahen edhe zgjedhjet lokale të parakohshme për kryetar komunash në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë. Sipas ... Read More

Linjë e hapur telefonike tek Avokati i Popullit për paraqitje të shkeljes të së drejtës së votimit

21/04/2019

S A 2019-04-21T07:39:54+02:00 Qytetarët sot në ditën e mbajtjes së rrethit të parë të Zgjedhjeve presidenciale 2019  dhe zgjedhjeve të parakohshme  për kryetar të komunave ... Read More

MOST, mbi 1 500 vëzhgues për zgjedhjet presidenciale

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T16:18:34+02:00 Asociacioni qytetarë Most zgjedhjet e nesërme presidenciale do t’i ndjekë me mbi 1500 vëzhgues. Me përzgjedhje të rastësishme ata do të shpërndahen në ... Read More

Zgjedhjet, interesim i madh nga mediat dhe vëzhguesit

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T15:44:47+02:00 Votimi për zgjedhjet presidenciale për të plogështit, të sëmurët, të ndaluarit dhe të burgosurit po vijon pa asnjë problem, deklaruan nga Komisioni Shtetëror ... Read More

Votojnë Përfaqësitë Diplomatike, pjesëmarrje më e madhe në Pragë, më pak në Stamboll

20/04/2019

Alsat 2019-04-20T13:45:07+02:00 Pjesëmarrje më të madhe në zgjedhjet presidenciale në Përfaqësitë Diplomatike- Konsullore  (PDK) në Evropë ka aktualisht në Pragë, 23.4 për qind dhe më ... Read More