Tag: paralajmërojnë

Paralajmërojnë shkencëtarët: Njerëzimi po vrapon drejt një të ardhme të tmerrshme

01/02/2021

Shkencëtarët paralajmërojnë: Njerëzimi po vrapon drejt një të ardhme të tmerrshme që e ka nënvlerësuar Pas dekadave të pasivitetit dhe përpjekjeve joefektive për të ngadalësuar ... Read More

Vajza vini re: Ja pse nuk duhet të vishni xhinse të ngushta

16/09/2020

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Hiqni dorë nga këto zakone të këqija – ato na e shkurtojnë jetën

25/12/2019

Disa zakone mund të na shkurtojnë jetën, pa u bërë të vetëdijshëm. Prandaj, ekspertët paralajmërojnë atë që duhet t’i drejtohemi. Ushqimi vonë natën mund të ... Read More

Shkencëtarët nxisin njerëzit që të hanë më pak mish

06/11/2019

Shkencëtarët po i kërkojnë njerëzve të hanë më pak mish pasi paralajmërojnë se bota po përballet me një emergjencë klimatike. Në një punim të botuar ... Read More

Vajza, vëmendje! Ja pse nuk duhet të vishni xhinse të ngushta!

29/10/2019

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Meshkujt duhet të ndalojnë së konsumuari alkool 6 muaj para se të planifikojnë të bëhen prindër

03/10/2019

Shkencëtarët paralajmërojnë, se meshkujt duhet të ndalojnë së konsumuari alkool 6 muaj përpara se të provojnë të bëjnë fëmijë, për t’i mbrojtur ata nga sëmundjet ... Read More

Kujdes, xhinset e ngushta ua dëmtojnë muskujt

29/09/2019

Xhinset e ngushta mund të dëmtojnë seriozisht muskujt dhe nervat tuaja, paralajmërojnë doktorët. Mediat ndërkombëtare i bëjnë jehonë këtij lajmi pasi një grua në Australi ... Read More

Rita Ora kritikohet për promovimin e alkoolit në Instagram

21/05/2019

16:52 | 21 Maj 2019 16:52 | 21 Maj 2019 Aktivistët paralajmërojnë se reklamimi i alooklit nga të famshmit, po rrezikon të miturit. Rita Ora ... Read More

Çfarë është ‘infarkti’ i femrave

24/04/2019

Simptomat shpesh janë të vështira për t’u identifikuar, paralajmërojnë ekspertë. Femrat e reja janë gjithnjë e më shumë të ekspozuara ndaj stresit dhe më pas ... Read More

Policët në pension po hanë bukën e taksistëve të ndershëm

19/03/2019

19 Mars 2019 / 13:11 Me vrull paralajmërojnë investime të huaja që do të punësojnë 200 deri në 300 veta, ndërsa po lëshojmë mundësinë që ... Read More

BP: Rritja e çmimit të bukës ndikon edhe tek çmimet tjera

05/12/2018

5 Dhjetor 2018 / 15:59 Shtrenjtimi i bukës do ta rrisë inflacionin, paralajmërojnë nga Bankën Popullore. Çmimi më i lartë i bukës do ta rrisë ... Read More