Tag: ndërprerje

10 rrugët më të rrezikshme në botë, një prej tyre në afërsi me Kosovën

05/02/2020

Nga rrugët e vështira malore plot me dëborë dhe shtigje të rrëmbyeshme me ndërprerje, e deri te rrugët zigzage të shkretëtirës apo autostradat bregdetare, ka ... Read More

Twitter bie nga sistemi

17/12/2019

Twitter ka pësuar ndërprerje për mijëra përdorues të martën në mëngjes në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara. Mijëra përdorues raportuan probleme me aksesin në ... Read More

Agjërimi, regjim ushqimor me përfitime të mëdha për shëndetin

13/04/2019

Fasting ose agjërimi me ndërprerje, është një regjim që ndërmerret për një periudhë afatgjatë. Partizanët e tij e shohin madje si një mënyrë jetese, transmeton ... Read More

Probleme në Evropë dhe Amerikë, deklarohet Facebook

13/03/2019

Disa përdorues të Facebook, Messenger dhe Instagram raportuan se kishte ndërprerje të shërbime të këtyre rrjeteve sociale gjatë ditës së mërkurë. Dhe përmes një postimi, ... Read More

Gmail dhe Google Drive po përjetojnë ndërprerje në disa vende të botës

13/03/2019

Gmail është goditur nga një ndërprerje që prek përdoruesit anembanë botës, me njoftime të ndërprerjeve që përmbytin mediat sociale për t’u ankuar për problemet me ... Read More

Ndërpritet qarkullimi në rrugën Manastir-Resnjë

11/03/2019

11 Mars 2019 / 18:14 Nga ora 17 në ndërprerje është rruga magjistrale Manastir-Resnjë në “Makazi”, kumtoi Lidhja auto-moto e Maqedonisë. Komunikacioni është në ndërprerje ... Read More

Dëmtohet me armë zjarri largpërçuesi që furnizon 2000 familje me rrymë në Vushtrri

03/01/2019

KEDS njofton se furnizimi me energji elektrike është stabil dhe pa ndërprerje, pos në Istog, ku ka prishje si pasojë e erërave të forta. Ekipet ... Read More

Mjegulla vështirëson qarkullimin rrugor

24/12/2018

24 Dhjetor 2018 / 9:55 Qarkullimi në rrugët e vendit po zhvillohet pa ndërprerje por nëpër korsi të lagura dhe me mjegull të dendur. Për ... Read More

“Falja” e Ivanovit dhe “pajtimi” i Zaevit, proces i njëjtë?

25/10/2018

25 Tetor 2018 / 16:14 Vendim me të cilin kryhet një ndërprerje e përgjithshme e të gjitha procedurave mes politikanëve dhe bashkëpunëtorëve të tyre ose ... Read More