Tag: nacionale

Ja cila është kartëmonedha më e sigurt në botë!

23/10/2020

Banka Nacionale e Zvicrës ka prezantuar tashmë kartëmonedhën e re prej 20 frangave. Për të, zëvendësdrejtori Fritz Zurburg thotë se mund të jetë kartëmonedha më ... Read More

Tahiri: Askush s’do të mund të përdorë pasurinë e fituar nga kriminaliteti

21/05/2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, në tryezën nacionale “Përmirësimi i garancive procedurale në procedurën e mbrojtjes penale lidhur me ‘Pastrimin e parasë, sekuestrimit dhe ngrirjes ... Read More

Prokuroria për zgjedhjet në veri: Asnjë rast që mund të ndikoj në prishjen e procesit të votimit

19/05/2019

Nën mbikëqyrjen e Koordinatores Nacionale për zgjedhje, Laura Pula, Prokuroria Themelore e Mitrovicës e udhëhequr nga Kryeprokurori Shyqyri Syla, është angazhuar me prokurorë dhe staf ... Read More

Mbahet gara e diturisë për nxënësit e Kosovës

11/05/2019

Sot nxënësit e Kosovës të shkollave fillore dhe të mesme i nënshtrohen garave të diturisë. Gara Nacionale e Diturisë mbahet për të gjithë nxënësit në ... Read More

Xhaferi realizon takime të rëndësishme në Konferencën e Kryetarëve të Parlamenteve të Bashkimit Evropian

09/04/2019

Alsat 2019-04-09T10:47:50+02:00 Takim bilateral i Kryetarit Xhaferi me nënkryetaren e Asamblesë Nacionale të Republikës së Francës, z-njën Biro Bonard dhe kryetarin e Komisionit për Çështje ... Read More

Pesë kandidatët shqiptarë që garojnë për zgjedhjet në Parlamentin Europian e në Belgjikë

07/04/2019

Në kuadër të zgjedhjeve lokale, nacionale dhe atyre evropiane, të cilat do të mbahen me 26 maj do garojnë edhe pesë kandidatë shqiptarë si pjesë ... Read More

E kishte braktisur partneri për shkak të mbipeshës, sot është kampione dhe ka trup për lakmi (Foto/Video)

06/03/2019

Një vajzë e re që dikur ishte në mbipeshë ka arritur të bëhet kampione nacionale e bikinit, pasi për plotë dy vite me radhë ushtroi ... Read More

Pendarovski: Anëtare e NATO-s në fillim të 2020-ës

29/08/2018

29 August 2018 / 18:41 Qeveria, në seancën e sotme miratoi Konceptin e strukturës nacionale për zhvillimin e procesit të anëtarësimit të Maqedonisë në NATO. ... Read More

Pika doganore do të zhvendoset në Glloboçicë

09/05/2018

9 May 2018 / 17:44 Në vazhdën e zhvillimeve pas ndalimit të qarkullimit rrugor në rrugën nacionale N 2, Kaçanik-Hani i Elezit, në koordinim të ... Read More