Tag: Mbretërisë

E besoni apo jo, rreth 133 mijë euro u shit ky parking

09/09/2021

17:18 | 8 Shtator 2021 Në qendër të qytetit Bath të Mbretërisë së Bashkuar është shitur një vend parkingu më vlerë 115 mijë funta vetëm ... Read More

Coronavirusi, mund të mbijetojë deri në tri ditë në dorezë dhe parmak

06/03/2020

Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe Spitali Kombëtar Shëndetësor i tyre, kanë filluar një fushatë reklamuese të ashpër, duke i bërë thirrje publikut të lajë ... Read More

Shtetet e QUINT-it deklarohen për zgjedhjet në katër komunat veriore

20/05/2019

Në një deklaratë të përbashkët ambasada e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara, kanë thënë se kanë përcjellë me vëmendje procesin ... Read More

OShP dhe ambasada britanike me memorandum për ngritje të transparencës publike

25/04/2019

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) dhe Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar, kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi, që ka për qëllim ngritjen e transparencës, përgjegjësisë dhe llogaridhënies ... Read More

Holanda mbështetë Këshillin Prokurorial në luftën kundër krimit dhe korrupsionit

18/04/2019

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, ka pritur në takim ambasadoren e Mbretërisë së Holandës në Kosovë, Gerrie Willems dhe Koordinatoren regjionale të Rrjetit për ... Read More

O’Conell: Kosova sfidohet me korrupsion

12/04/2019

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell dhe kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, sot pasdite në një konferencë të përbashkët për media ... Read More

Ambasada britanike ofron mbështetje në rekrutimin e prokurorëve

12/04/2019

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell, si dhe kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, sot pasdite mbajtën një konferencë të përbashkët për ... Read More

‘Shkollat e Shekullit 21’ organizojnë garën kombëtare të kodimit

25/03/2019

Qeveria e Mbretërisë së bashkuar vazhdon investimin në Kosovë për 694 shkolla dhe y2894 mësimdhënës përmes programit Shkollat e Shekullit 21. Dje janë mbajtur garat ... Read More

Rrëfimi i Ismail Hoxhës: Instruktori nga Kosova që do të udhëheqë togun britanik për dy vite (Video)

21/03/2019

Oficeri i FSK-së, Ismail Hoxha do të shkojë si instruktor në Akademinë Ushtarake Mbretërore të Mbretërisë së Bashkuar, prej javës së ardhshme. Hoxha, në emisionin ... Read More

Oficeri i FSK-së përzgjidhet instruktor në Akademinë Ushtarake Mbretërore “Sundhurst”

19/03/2019

Bazuar në marrëveshjen ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Mbrojtjes të Mbretërisë së Bashkuar, Forca e Sigurisë e Kosovës(FSK) do ... Read More

Mbahet konferenca rajonale për kërcënimet nga ekstremizmi i dhunshëm

13/03/2019

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) në bashkëpunim me Ambasadën e Mbretërisë së Holandës në Prishtinë organizojnë konferencën rajonale me titull “Kërcënimet nga ekstremizmi ... Read More

Ambasadorja britanike: Prishtina dhe Beogradi të shfrytëzojnë dialogun e ofruar nga BE

07/02/2019

Ambasadorja e Mbretërisë së Bashkuar në OKB, Karen Pierce ka theksuar suksesin që është arritur në Kosovë, ndërsa ka pohuar se nuk duhet të ketë ... Read More