Tag: ligjin

Boiken Lako rrezikon deri në 1 vit burg, ja çfarë ka ndodhur me kantautorin

16/02/2021

Dorjana Bezat Probleme me ligjin për Boiken Lakon. “Gazeta Shqiptare” mëson se për artistin janë referuar materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë ... Read More

Bekim Haxhiu: Modeli ynë, shembull suksesi i menaxhimit, Shqipëria të na kopjojë

06/10/2020

“Shqipëria të marrë nga ne ligjin e sponsorizimit për sportin”, deputeti i Kosovës: Klubet përfitojnë tani 25-30 milionë euro Deputeti i Kuvendit të Kosovës Bekim ... Read More

Ministria e Shëndetësisë tregon se sa dënime janë shqiptuar gjatë vitit 2018, për shkelësit e ligjit të duhanit

08/05/2019

Janë bërë shtatë vite që kur Kuvendi i Kosovës ka miratuar ligjin e duhanit, ligj ky i cili bën kufizimin dhe ndalimin e pirjes së ... Read More

Meta Vettingu në polici nuk garanton standardet për pavarësi dhe paanshmëri

19/04/2019

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim në Kuvend ligjin që ka të bëjë me vlerësimin kalimtar dhe periodik të punonjësve të Policisë ... Read More

Deskoska: Mbeten dallimet kryesore për ligjin për prokurori publike

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T13:16:30+02:00 Mbeten dallimet kryesore midis pushtetit dhe opozitës për ligjin për Prokurorinë Publike me të cilin duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i PSP-së, ... Read More

Boshnjakovski: Vazhdojnë bisedimet për Prokurorinë Publike

17/04/2019

Alsat 2019-04-17T14:01:48+02:00 Vazhdojnë bisedimet midis pushtetit dhe opozitës për Ligjin për Prokurorinë Publike, me të cilin duhet të zgjidhet statusi i ardhshëm i Prokurorisë Speciale ... Read More

Raund i ri i bisedimeve mes grupeve punuese për ligjin e prokurorisë publike

02/04/2019

S A 2019-04-02T07:22:59+02:00 Bisedat midis grupeve punuese të pushtetit dhe opozitës për ligjin për prokurorinë publike, me të cilin duhet  të zgjidhet edhe statusi i ... Read More

Vihet ndalesa për lëvizje në pyje dhe toka pyjore

29/03/2019

Për shkak të zjarreve të përhapura pyjore, në pajtim me Ligjin për pyjet prej sot vendoset ndalesë për lëvizjen në pyll dhe tokë pyjore prej ... Read More

Sa rrezikohen milionat e buxhetit nga vendimi për mbylljen e lojërave të fatit?

29/03/2019

Në një seancë të jashtëzakonshme, të enjten mbrëma, Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin që ndalon funksionimin e bizneseve të lojërave të fatit për 10 ... Read More

Alarm për rritje të rrezikut nga zjarret në sipërfaqe të hapura

29/03/2019

Në pajtim me Ligjin për mbrojtje dhe shpëtim dhe Ligjin për pyjet, Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH) alarmon për rrezik më të madh nga ... Read More

Haradinaj: Me ligjin e ri të gjitha lojërat e fatit do të mbyllen, përveç Lotarisë së Kosovës

26/03/2019

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Qeveria e Kosovës ka miratuar ligjin për mbylljen e lojërave të fatit. Ai theksoi se ... Read More

Pagat shtesë për inspektoratet e arsimit, ende nuk janë proceduar

26/03/2019

Në ligjin e ri për Inspektorat të Arsimit, parashihet që inspektoratit të arsimit t’i njihet e drejta e marrjes së pagës shtesë mbi pagën bazë ... Read More