Tag: International

Njerëzit e trashë janë më të lumtur se të hollët

13/01/2021

Një studim i publikuar në revistën “International Journal of Epidemiology”, i kryer nga një grup shkencëtarësh nga Universiteti në Bristol, pohon se njerëzit e trashë ... Read More

Sipas këtij studimi ata që vozitin Mercedes dhe BMW janë më ‘Idiota’

09/02/2020

‘Journal of International Psychology’ ka bërë një hulumtim në lidhje se si njerzit i shikojnë ata persona të cilët kanë vetura të markës Mercedes dhe ... Read More

Olta Daku dekorohet me çmimin ‘Aktorja më e mirë’ në festivalin teatror ‘Othello’

09/11/2019

21:48 | 11/09/2019 Olta Daku është shpërblyer me çmimin kryesorë në ‘International Theater Festival’. Në festivalin “Othello” të mbajtur në Gostivar, aktorja e mirënjohur shqiptare ... Read More

Dita Botërore e Monumenteve dhe Vendbanimeve historike

18/04/2019

Këshilli Ndërkombëtar i Monumenteve dhe Vendbanimeve Historike (International Council on Monuments and Sites-ICOMOS) në vitin 1982, ka krijuar ditën ndërkombëtare të monumenteve dhe vendbanimeve historike, ... Read More

Atifete Jahjaga në mesin e 100 njerëzve me reputacionin më të mirë në botë

11/04/2019

Kompania udhëheqëse konsulente për menaxhimin e reputacionit, Reputation Poll International, ka publikuar listën e njerëzve me reputacionin më të mirë në botë për vitin 2019. ... Read More

“International Maarif Schools of Kosova” uron 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

17/02/2019

“International Maarif Schools of Kosova” me anë të një video-mesazhi ka uruar 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Përveç pjesëve nga koha e luftës në ... Read More

Transparency International: Shqipëria kthim prapa në luftimin e korrupsionit

29/01/2019

Organizata ndërkombëtare Transparency International (TI), publikoi të martën Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2018, i cili thekson se dështimi i vazhdueshëm i shumicës ... Read More

Kosova, kthim prapa në luftën kundër korrupsionit

29/01/2019

Organizata ndërkombëtare Transparency International publikoi të martën Indeksin e Perceptimit të Korrupsionit për vitin 2018, i cili thekson se dështimi i vazhdueshëm i shumicës së ... Read More