Tag: Eroll

Belegu: Amerikanëve u mbeti hatri pse Haradinaj nuk shkoi në Senat (Video)

12/04/2019

Këshilltari i kryeministrit Haradinaj, Eroll Belegu ka thënë se nuk qëndrojnë ato që thuhen se Haradinaj është injoruar gjatë vizitës në Amerikë. Belegu, në “Dossier ... Read More

Këshilltari i Haradinajt: Kompanitë në Kosovë po ankohen se nuk ka njerëz të përgatitur për t’i mbushur vendet e lira të punës (Video)

11/04/2019

Këshilltari i kryeministrit Haradinaj, Eroll Belegu ka thënë se çështja e largimit të të rinjëve nga Kosova është duke u ekzagjeruar. Belegu, në “Dossier D” ... Read More

Eroll Salihu po merr pjesë në Konferencën e UEFA-s kundër racizmit

02/04/2019

Sekretari i Përgjithshëm, Eroll Salihu po merr pjesë në Konferencën kundër racizmit dhe diskriminimit nën moton “#EqualGame”, e cila po mbahet në Londër. Kjo konferencë ... Read More

Sqarohet Eroll Salihu: S’thashë që politikanët s’i paguajnë biletat për ndeshjet e Kosovës

26/03/2019

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Eroll Salihu, e ka mohuar të ketë thënë se krerët e vendit nuk i paguajnë ... Read More

Salihu: Ka pasur skenar të turpshëm, Gramoz Vokrrit iu ofrua posti i tretë më i rëndësishëm në FFK

11/03/2019

Sekretari i Përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu ka thënë se po zhvillohet një skenarë i turpshëm kundër institucionit të futbollit kosovar. Salihu, në emisionin “Dueli ... Read More

Presidenti Ademi dhe sekretari Salihu arrijnë në Romë për Kongresin e UEFA-s

05/02/2019

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, kanë mbërritur sot në Romë. Atje do të marrin pjesë në Kongresin e 43-të ... Read More

Këshilltari i Haradinajt: Politika 20 vjeçare e dëgjueshmërisë ndaj aleatëve, na ka sjell në këtë gjendje të rëndë (Video)

22/01/2019

Këshilltari i kryeministrit Haradinaj, Eroll Belegu, ka thënë se Haradinaj do të ishte njeriu i fundit që do t’i prishte raportet e Kosovës me SHBA-në. ... Read More