Tag: ekziston

Simptoma e rrallë që zbulon se keni një rast të rëndë të koronavirusit

02/01/2021

Kjo simptomë e rrallë mund të nënkuptojë se keni një rast të rëndë me Covid-19. Ekziston një listë në dukje e pafund e simptomave që ... Read More

Taktika sekrete e ushtarakëve, mësoni çfarë duhet të bëni që t’ju zërë gjumi për dy minuta

05/12/2020

Ekziston një teknikë e shkëlqyer ushtarake që thuhet se ndihmon këdo që të flejë gjumë brenda dy minutave dhe kjo gjë mund të ndryshojë jetën ... Read More

Komploti i madh ndaj njerëzimit me PLANdeminë Covid-19

14/11/2020

01:15 | 14 Nëntor 2020 Ekziston një plan i madh për ti’a nënshtruar njerzimin një rifillimi të ri, një «Great Reset», dmth startimi nga e para. Dhe ... Read More

Seksomnia ose mardhënija gjatë gjumit është gjë e vërtetë

01/11/2020

Sipas ekspertëve ekziston një gjendje mjekësore ku njerëzit kënaqen në aktivitete gjatë gjumit… Seksomnia apo ndryshe mardhënija gjatë gjumit është një aktivitet i pavullnetshëm, i ... Read More

A e dini çfarë ju ndodh nëse flini me këmbë të zbuluara?

17/07/2020

Shprehia e zbu limit të shputave të këmbëve është e pavetëdijshme, mirëpo për të ekziston edhe shpjegim shkencor, i cili ka të bëjë me temperaturën ... Read More

Këto janë shtatë gjëra që burrat u kushtojnë rëndësi tek gratë

08/06/2020

Ekziston një besim se burrat nuk u kushtojnë vëmendje detajeve të vogla dhe shohin vetëm gjëra që janë në sipërfaqe tek gratë Fakt është se ... Read More

Kërcënimi për futbollin italian: Futbollistët në skadencë mund të refuzojnë të luajnë

04/06/2020

Pasi janë stabilizuar datat dhe oraret e rinisjes, ekziston ende një “kërcënim” mbi futbollin italian: futbollistët në skadencë kontrate. “Në këto momente një futbollist të ... Read More

2 mollë në ditë, përfitimet shëndetësore në organizëm

25/05/2020

Nëse ekziston një frut që të bën shumë mirë ajo është molla. Nuk është ekzagjerim. Molla njihet për vlera dhe përbërës të jashtëzakonshëm ushqimorë që ... Read More

“Ankthi dhe paniku mund të ulë mbrojtjen imunitare”, psikologët: Nuk mund të mohohet situata, por duhet të përballohet

24/02/2020

Përballë një situate si ajo e koronavirusit ekziston rreziku i një frike objektive apo i një ankth të përgjithësuar. ”Por, ky ankth dhe ky panik ... Read More

Vuani nga rënia e flokëve? Thuaji stop me dy hapa të thjeshtë që të gjithë mund t’i bëjnë në shtëpi

08/01/2020

Edhe pse jo shumë e zakonshme, ekziston mundësia që një problem shëndetësor të jetë prapa flokëve të hollë dhe humbjes së tyre. Situatat më të ... Read More

Veshët janë harta e fshehtë e trupit! Ja çfarë zbulojnë për ju…

26/12/2019

Ekziston një marrëdhënie neurologjike midis pikave specifike në trupin tonë dhe organet tona të brendshme.Vëzhgimi i veshëve mund të na ndihmojë të mësojmë rreth gjendjeve ... Read More

Te flokët ekziston një “spiun” molekular që zbulon skizofreninë

09/11/2019

Te flokët ekziston një ”spiun” molekular që lejon të zbulohet skizofrenia edhe para shfaqjes së halucinacioneve.Është enzima Mpst, prania e të ciles në nivele të ... Read More