Tag: afrohen

Rëndohet situata te Barcelona, gjashtë kontratat që duhet t’i rinovojë pa përfunduar sezoni

28/02/2021

Situatë e rënduar te Barcelona. Zgjedhjet presidenciale të Barcelonës po afrohen gjithnjë e më shumë, dhe një nga detyrat më të rëndësishme që do të ... Read More

Depay në Serie A, befason me ekipin

30/12/2020

Depay tek Juventus, ylli i Biankonerëve tek Lyon. Ditët po afrohen kur merkatoja dimërore do të rihapet dhe pritet që këtë janar të jetë një ... Read More

Cili kandidat për kryeministër merr më së shumti pëlqime në Facebook

22/09/2019

Në kohën kur zgjedhjet po afrohen, komunikimi me publikun është shumë i rëndësishëm. E mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është përdorimi i ... Read More