Tag: abstenim

Çka është autofagjia – procesi që i ndodh trupit gjatë agjërimit dhe nga i cili përfitojmë shumë?

10/05/2019

Tanimë jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, i cili karakterizohet me agjërim apo me abstenim nga pijet. Të gjithë personat që agjërojnë gjatë këtij ... Read More

ASHNA reagon për përfshirjen në Ligjin për Pagat – është në kundërshtim me praktikat e Komisionit Evropian

02/02/2019

Kuvendi i Kosovës me 63 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim ka miratuar Projektligjin për Pagat në sektorin publik. Por, Agjencia e Shërbimeve të ... Read More

Ish-deputeti i PDK-së, Bahri Hyseni zgjidhet kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës

14/01/2019

Me 10 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Bahri Hyseni, është zgjedhur kryesues i ri i Këshillit Prokurorial i Kosovës, pas përfundimit të mandatit ... Read More

Kuvendi miraton ndryshimet në Kodin Penal

28/12/2018

28 Dhjetor 2018 / 17:35 Me 63 vota “për”, 1 “abstenim” dhe pa diskutim, deputetët në Kuvend miratuan ndryshimet në Kodin Penal. Në ndryshimet e ... Read More

Kuvendi i hoqi imunitetin Gruevskit

27/11/2018

Me 62 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim dhe në mungesë të deputetëve të VMRO-DPMNE-së në sallë, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë i hoqi imunitetin ... Read More