Studentët mund të aplikojnë për ndihmë prej 2.400 denarëve për subvencionim të vakteve

Studentët mund të aplikojnë për ndihmë prej 2.400 denarëve për subvencionim të vakteve

Prej sot nis aplikimi për subvencionim të vakteve studentore, shkruan Alsat. Me këtë masë, Qeveria do të ndajë 2.400 denarë për nëntë muaj për çdo student. Sipas njoftimit të MASH, për këtë program mund të aplikojnë të gjithë studentët, shtetas të Maqedonases së Veriut, që vijojnë studimet e rregullta në universitetet private dhe shtetërore në vend. Aplikantët duhet të plotësojnë të mos jenë në punë të rregullt; të mos jenë të regjistruar si fermerë individualë dhe të mos kenë të ardhura mujore në çfarëdo baze më të larta se paga minimale neto.