SKANDAL, DIMITRIEVSKI: NUK MË DUHEN VOTAT SHQIPTARE (AUDIO)

SKANDAL, DIMITRIEVSKI: NUK MË DUHEN VOTAT SHQIPTARE (AUDIO)

Kandidati i pavarur sonte sonte ka thënë se nuk i duhen votat shqiptare sepse ai ka përkrahjen e mbi 70% të maqedonasve.

Ai këtë e ka theksuar sonte në tubimin në Ajduçka Çeshma.

“Po thonë ti je nacionalist, nuk do të votojnë shqiptarët. Po nuk dua të më votojnë, do të dalin 70% e maqedonasve dhe fitoj, do të bëj gjithçka për lagjet maqedone”, ka theksuar Dimitrievski.