Shkupi sërish në 10 vendet e para në botë, për ndotjen e ajrit

Mëngjesin e sotëm Shkupi sërish është renditur në mesin e dhjetë vendeve të para në botë për ajrin e ndotur.

Sipas aplikacionit të specializuat botëror për matjen e cilësisë së ajrit ‘Airvisual’.

Listës i prijnë Nju Delhi në Indi, ndërsa para Shkupit janë renditur, Lahore në Pakistan dhe Beijing në Kinë.

Nivel i lartë koncentrimi i grimcave PM10 është vërejtur në Tetovë, Gostivar dhe Strumicë.

Loading…

TAGS