RMV, 12 persona ndërruan jetë, 641 raste të reja me Kovid-19

RMV, 12 persona ndërruan jetë, 641 raste të reja me Kovid-19

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë bërë 2688 testime për KOVID-19, ndërkaq 641persona kanë rezultuar pozitiv. 12 pacientë kanë ndërruar jetë, ndërkaq 233 të tjerë janë shëruar. Me këtë, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 24.196, të shëruarve në 17.905, të vdekurve në 862, ndërkaq momentalisht ka 6.069 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 12 persona, tri nga Shkupi (52, 73 dhe 85 vjeç), një pacient 59-vjeçar nga Kumanova, dy nga Prilepi (78 dhe 75 vjeç), dy nga Velesi (61 dhe 62 vjeç), dy nga Gostivari (43 dhe 76 vjeç), një nga Strumica (66 vjeç) dhe një 69 vjeçar nga Sveti Nikolla”, raportojnë nga Ministria.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

Shkup 325
Kumanovë 26
Tetovë 25
Shtip 25
Gostivar 11
Prilep 38
Strugë5
Strumicë 24
Koçan 10
Ohër 10
Manastir 14
Veles 10
Sveti Nikole 3
Kërçovë 18
Kavadar 25
Dibër 1
Gjevgjeli 20
Dellçevë 2
Resnjë 8
Kriva Pallankë 9
Radovish 5
Berovë 3
Vinicë 3
Probishtip 3
Negotinë 7
Vallandovë 3
Demir Hisar 2
Pehçevë 2
Kratovë 3
Krushevë 1
Të shëruarit në 24 orët e fundit

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

Shkup 89
Kumanovë 6
Tetovë 15
Shtip 11
Gostivar 1
Prilep 13
Strugë 3
Strumicë 18
Koçan 25
Manastir 14
Veles 3
Sveti Nikole 2
Kërçovë 2
Kavadar 4
Dibër 2
Gjevgjeli 2
Dellçevë 1
Kriva Pallankë 4
Radovish 8
Berovë 2
Vinicë 2
Probishtip 3
Negotinë1
Vallandovë 2
Numri i përgjithshëm i personave të infektuar:

Shkup – 10493, raste aktive 2983
Kumanovë – 2024, raste aktive525
Tetovë – 1786, raste aktive 314
Shtip – 1486 raste aktive 172
Gostivar – 1053, raste aktive 111
Prilep – 973, raste aktive 237
Strugë – 759, raste aktive 78
Strumicë – 630, raste aktive 369
Koçan – 583, raste aktive 181
Ohër – 543, raste aktive 116
Manastir – 490, raste aktive 152
Veles – 458, raste aktive 113
Kërçovë – 442, raste aktive 96
SvetiNikollë – 430, raste aktive 59
Kavadar – 352, raste aktive 102
Dibër – 310, raste aktive 102
Gjevgjeli – 287, raste aktive 150
Dellçevë – 215, raste aktive 118
Resnjë – 210, raste aktive 46
KrivaPallanka – 193, raste aktive 67
Radovish – 184, raste aktive 72
Berovë – 175, raste aktive 46
Vinicë – 154, raste aktive51
Probishtip – 144, raste aktive 16
MakedonskiBrod – 98, raste aktive 4
Negotinë – 95, raste aktive 39
Vallandovë – 86, raste aktive 46
DemirHisar – 71, raste aktive 10
Pehçevë – 57, raste aktive 11
Kratovë – 34, raste aktive 8
Krushevë – 21, raste aktive 1
Në 24 orët e fundit janë bërë 2688 teste, ndërkaq që nga fillimi i pandemisë janë bërë gjithsej 226.610 teste.