Regjistrohen 777 gjoba për mosmbajtje të maskës

Regjistrohen 777 gjoba për mosmbajtje të maskës

Në territorin e Maqedonisë së Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 777 gjoba për mosmbajtje të maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme bën apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga Covid-19.