Në Tabanoc pritet rreth një orë

Në Tabanoc pritet rreth një orë

Në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet rreth një orë, kumtoi Lidhja auto-moto në raportin e sotëm më të ri.

Në vendkalimet tjera kufitare nga ana e vendit nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga vendi.