Miliarderi dibran nga Amerika, Selim Rusi përkrah Koalicionin ASH-AAA: Është koha për “Ndryshim”!

Miliarderi dibran nga Amerika, Selim Rusi përkrah Koalicionin ASH-AAA: Është koha për “Ndryshim”!

Sa afrohen zgjedhjet, vjen e zgjerohet përkrahja për kalicionin ASH-AAA. Në përkrahje të këtij koalicioni është rrehtuar edhe miliarderi dibran në Nju Jork, Selim Rusi. Ai është takuar me veprimtarin Ibrahim Kolari dhe bashkërisht kanë shprehur shpresën për “Ndryshim”.

“Ishte kënaqësi takimi me shokun tim te kahershëm Bisnismenin e sukseshem z. Selim Rusi, ne shtepine e tij.

Ne diskutuam per Dibren tonë të dashtun se dita ditës po shkatrohet, populli jo i kenaqur, andaj eshte koha per “Ndryshim”.
U ndame me shprese qe kafen e dyte ta pijme ne Diber!”, ka shkruar Kolari pas takimit.