Mbi 200 aplikime për 12 ore në shtetësia.mk

Mbi 200 aplikime për 12 ore në shtetësia.mk

Kanë vërshuar aplikimet në platformën e ASH-AAA-së për shtetësi.

Pa kaluar 12 orë nga promovimi i platformës Shtetësi.mk nga krerët e koalcionit Zijadin Sela dhe Afrim Gashi, News33 raporton se në këtë platformë janë regjistruar mbi 200 aplikime ose paraqitje për shtetësi.

https://www.shtetesia.mk/