Komiteti për Menaxhimin e Krizave propozon vazhdimin e gjendjes së krizës deri në qershor

Komiteti për Menaxhimin e Krizave propozon vazhdimin e gjendjes së krizës deri në qershor

Komiteti për Menaxhimin e Krizave ka propozuar vazhdimin e gjendjes së krizës për 6 muaj, pra deri në qershor të vitit të ardshëm. Jo zyrtarisht, Qeveria ka aprovuar propozimin dhe do të kërkojë nga Kuvendi miratimin për vazhdimin e saj. Hollësitë priten të sqarohen në konferencën e nesërme të Shtabit të Krizave.

– Advertisment –