Koalicioni AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët e merr Higjienën Komunale, Parqe dhe Gjelbërime dhe Ujësjellësi dhe Kanalizimi

Koalicioni AlternAtivA & Aleanca për Shqiptarët e merr Higjienën Komunale, Parqe dhe Gjelbërime dhe Ujësjellësi dhe Kanalizimi

Tash, kur është e sigurt se zgjedhjet për të parin e Shkupit do t’i fitojë kandidatja e pavarur, Danella Arsovska, është dakorduar që menjëherë pas zgjedhjeve koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAtivA t’i marrin drejtoritë e Higjienës Komunale, Parqe dhe Gjelbërime dhe Ujësjellësi dhe Kanalizimi.
Madje, nëpër struktura përmenden edhe emrat konkretë se kush do të jenë drejtorët.

Sidoqoftë, kjo marrëveshje do ta përmbysë krejtësisht rezultatin zgjedhor në Komunën e Çairit në favor të kandidatit Bekim Sali.