Këto janë themelet e forta, Cima Construction

Këto janë themelet e forta, Cima Construction

Çdo ditë, më shumë se 400 punëtorë fillojnë punën në projektet që tashmë mbajnë themelet e ndërtesave, secili në formën e vet e justifikon sloganin “Ne ndërtojmë” që me plot krenari e mbanë Cima Construction. Janë komplekse të larta ku zhvillojnë jetën e tyre qindra familje, ndërsa bizneset shënojnë një rilindje duke u lidhur me komunitetin dhe zonën.

Sot, pamja e kranëve të mëdhenj karakterizohet me 4 shkronjat e kompanisë CIMA Construction, ndërsa ndriçojnë me krenari në Prishtinë (Rruga B, Arbëri I-2), Fushë Kosovë (Lagjen Dardania), Lipjan (Qendër), Suharekë (Te Parku), Ferizaj (Qendër) … 

Vetëm 10 minuta nga Qendra e Prishtinës, ju do të jeni pran kompleksit më të madh të ndërtimit në Dardani të Fushë Kosovës. Është kompleksi Eliza që sot përfaqëson cilësinë e avancuar të ndërtimit dhe infrastrukturës.

Këto janë fotografitë nga Kompleksi Eliza

Nëse i ofroheni qendrës së Prishtinës, ju do të shihni objektin më gjigant që është ndërtuar në Arbëri. Cima Construction, është duke finalizuar objektin që do të ketë një pamje meritore, duke transformuar dhe vendosur standard të ri ndërtimi në zonën e parë. Një objekt që ka kërkuar një ekspertizë dhe vendosmëri në çdo faze ndërtimi. Sot, kjo ndërtesë përfaqëson krenarin e ndërtimit që mbanë vulën nga Cima Construction, ndërsa krateri i ndërtimit ka filluar të nxjerr në sipërfaqe edhe ndërtesa tjera që janë përballë Ambasadës Amerikane.

Është bërë tashmë pjesë e Rrugës B, nuk ka rrugë që të shpie në atë zonë e që nuk bien në sy Kranët që mbajnë Logon e Cima Construction. Restoranti që shërben ushqimin italian dhe që sot është referencë për vend ekskluzive dhe meny të pasur, Loriano Restorant është i vendosur në kompleksin e CIMA Construction që ndodhet në Rrugën B. Sot ky kompleks është duke u zgjeruar dhe janë me qindra banesa e lokale që qysh tani dhe mund të rezervohen.

Një pjesë e punëtorëve nga Cima Construction janë duke udhëtuar çdo ditë edhe në qytetin e Ferizajt, ku kompania është duke punuar në projektin e tyre të parë gjigant. Cima Tower është e ardhmja e qendrës së qytetit. Një kullë ikonë që tashmë ka filluar të marr pamjen e vet, themelet veç janë vendosur ndërsa ka ngrehë shtat Cima Tower.

Të gjitha këto objekte kanë bazën e betonit nga AC Beton, që i jep vlerë të shtuar çdo ndërtimi në Cima Construction. AC Beton, operon në një zonë që lidh thuajse të gjithë vend ndërtimet e Cima Construction. Tashmë AC Beton operon me teknologjinë më të avancuar, duke siguruar dhe ndërtimet më të larta të kenë kualitetin e garantuar. 

Ndryshe, një super ofertë është në dispozicionin tuaj.

Bëjeni banesën tuaj në Lagjen Eliza, Dardani, 10 minuta nga qendra e Prishtinës.

Pa kamatë, pa garantues për 60 muaj 

Kjo është banesa Juaj me një super mundësi, Eliza

Kontakto për të aranzhuar vizitën tende

049509090 / 049106777

Investo sigurt në patundshmëri, ELIZA nga Cima Construction

Ne ndërtojmë, Cima Construction  #cimaconstruction #nendertojmë #toëer #gurmbigur #themeleteforta