Këshilltari i Albin Kurtit që mëson studentët e Tiranës, trazon Kosovën: Pse nuk vranë Ramushin serbët, por vëllezërit e tij?

Këshilltari i Albin Kurtit që mëson studentët e Tiranës, trazon Kosovën: Pse nuk vranë Ramushin serbët, por vëllezërit e tij?

Hysamedin Ferraj, pedagog i shkencave sociale në Universitetin e Tiranës, ka trazuar Kosovën.

Këshilltari i kryeministrit Albin Kurti ka bërë jo vetëm një gafë të rëndë politike, por ka lënduar edhe heroizmin e luftës së UÇK-së, duke i kërkuar llogari Ramush Haradinajt pse i vranë vetëm vëllezërit, por nuk u vra edhe vetë Ramushi nga serbët.

“Edhe këtë javë:

– Opozita vazhdoi mbrojtjen e Serbisë si engjëlli i paqes në Ballkan kundër prishjes së imazhit të saj nga djalli Albin që po e paraqet si rrezik për paqen!

– Ramushi vazhdoi të ankohet pse Serbia nuk e ka vrarë Albin Kurtin në burg, pa dhënë përgjigje pse nuk e ka vrarë Ramushin gjatë luftë por vëllezërit e tij, dhe pse mbas lufte Vuçiqi e dërgoi natën e me urgjencë Listën serbe që ta bëjë Ramushin kryeministër!

– Një javë më parë Vuçiqi u ankua pse e ka liruar Kurtin nga Burgu!

– SBASHK-u vazhdon të na “afrojë” me SHBA-në duke e afruar emrin “sindikatë” me kuptimin që ka në Amerikë!

– Tani për tani, lëvizja “sindikaliste” në Kosovë po kërkon dhe po merr mbështetje nga e ashtquajtura “e djathtë” e Kosovës”, shkruan ai, duke ngjallur debate të shumta në Kosovë.