Kërcënoi me jetë babain e tij, arrestohet 27 vjeçari nga Tetova

Kërcënoi me jetë babain e tij, arrestohet 27 vjeçari nga Tetova

Dje (13-prill) në ora 08:20 pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 27 vjeçarin Xh.I. nga Tetova, për arsye se në shtëpinë e tyre familjare kishte demonstruar sjellje agresive, kështu që kishte dëmtuar orenditë e brendshme të shtëpisë dhe e kishte kërcënuar se do ta vriste babain e tij 57-vjeç, me një mjet të mprehtë.

– Advertisment –