Jetësohet projekti i Hysni Ismailit. Filluan punimet ne pallatin e kulturës në Vrapcisht

Jetësohet projekti i Hysni Ismailit. Filluan punimet ne pallatin e kulturës në Vrapcisht

Pas një periudhe afër gjysëmshekullore,e pamundura u bē e mundur.Pēr herë të parē filloi renovimi i pallatit të kulturës ,,SHOTA”, Negotina e pollogut.Falë kryetarit të komunës së Vrapçishtit,z.Isen Shabani.Gjithashtu falemenderim dhe bashkepunim te veçante Ministrisë së Kulturēs. Pallat kulturor,i cili do te ketē kushte moderne,me standarde europjane,ku artistet e arteve figurative-aplikative,muzikore,dramatike,filmit,teatrit etj,tani e tutje do kenë ku të drejtohen dhe ku te ekspozohen artet e mirefillta. ART DO TĒ THOTË TĒ GODASISH ME VLERË ARTI ÈSHTË ARMA MA E FUQISHME INTELEKTUALE.

Ministria e kulturës i ka lëshuar 18 milion denar për këtë projekt.