I ndërpritet masa e arrestit shtëpiak ish-ministrit Janakievski, në rastin “TITANIK”

I ndërpritet masa e arrestit shtëpiak ish-ministrit Janakievski, në rastin “TITANIK”

Gjykata penale përafërsisht para dhjetë ditëve i ka ndërprerë arrestin shtëpiak ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski në lëndën e PSP-së, “Titanik”, i cili rast ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore. Pala mbrojtëse e Jankaievskit ka theksuar se ndërprerja e arrestit shtëpiak vjen si rrjedhojë se nuk munden të jenë aktiv dy arreste shtëpiake njëkohësisht.

Janakievski vazhdon të vuajë dënimin me burgim shtëpiak për ngjarjet e 27 prillit ku edhe dyshohet. I njëjti sot para gjyqit ka sqaruar se cilat masa për cilët lëndë janë aktive.

Loading…

TAGS