FRI reagon ndaj marshit të komunitetit LGBTI në Shkup

FRI reagon ndaj marshit të komunitetit LGBTI në Shkup

Forumi Rinor Islam ka reaguar ndaj paradës së komunitetit LGBTI të mbajtur sot në Shkup. Nga FRI thonë se për shkak të rrezikut që shfaqet në natyrshmërinë e familjes tradicionale dhe rolit të saj të mirëfilltë në socializmin e fëmijëve, si edhe për hir të vlerave humane, kundërshtojnë fuqishëm këtë marsh.

“Nisur nga fakti se me shekuj familja mbetet si njësia themelore në organizimin e jetës në shoqëri, duke vijuar kështu brez pas brezi ruajtjen e këtij institucioni të shenjtë, shprehim thellë indinjatën për realizimin e kësaj parade”, thuhet mes tjerash në reagimin e Forumit Rinor Islam.

Loading…