Fjolla Jahiu performon sonte para tetovarëve

Fjolla Jahiu performon sonte para tetovarëve

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, Forumi Rinor i Alternativës në Tetovë ka organizuar një mbrëmje argëtuese me artisten e re Fjolla Jahiu.

Sonte në ora 20, para Pallatit të Kulturës, Fjolla Jahiu do të organizoj një mbrëmje argëtuese. FR e Alternativës dega në Tetovë i bënë thirrje të gjithë dashamirëve të muzikës për t`iu bashkangjitur këtij organizimi. Duku me shoqërinë dhe me familjen.