Familjarët në pritje të trupit të pajetë të Visar Alitit në Sllupçan

Familjarët në pritje të trupit të pajetë të Visar Alitit në Sllupçan

Familjarët e Visar Alitit nga Sllupçani janë duke pritur trupin e pajetë të Visarit, pas çka do të kryhet edhe ceremonia e varrimit. Alsat siguroi pamje nga familjarët dhe shokët e Visarit të cilët kishin të veshura bluza të bardha me foto dhe mbishkrimin “Edhe unë jam Visari” .

– Advertisements –

Kujtojmë se Visari në këtë ekskursion ishte bashkë me babain e tij Orhan Aliti, i cili i mbijetoi aksidentit.