Dibër, vëzhgim mbi presidencialet dhe lokalet

Dibër, vëzhgim mbi presidencialet dhe lokalet

Edhe në qytetin e Dibrës përveç zgjedhjeve presidenciale zhvillohen edhe zgjedhjet për kryetarin e komunës. Dalja në votime deri në orën 13:00 është 18%. Gjatë ditës në këtë komunë u raportua edhe për parregullsi në listën e votuesve, respektivisht ajo për kreun e shtetit numëron 18 625 votues për këtë komunë, ndërsa për kreun e Komunës, 23 qytetarë me të drejtë vote më pak. Ndërkohë ta dëgjojmë edhe vlerësimin e qytetarëve lidhur me procesin zgjedhor.

Loading…

TAGS