Deri dje janë regjistruar gjithsej 951.151 persona, 297.089 amvisëri dhe 402.768 banesa

Deri dje janë regjistruar gjithsej 951.151 persona, 297.089 amvisëri dhe 402.768 banesa

Gjithsej 951.151 persona, 297.089 amvisëri dhe 402.768 banesa janë regjistruar deri ditën e djeshme në orën 20, bëri të ditur nga Enti Shtetëror për Statistikë.

Mundësinë për vetregjistrim të personave në diasporë e kanë shfrytëzuar deri tani 193.370 persona.

– Advertisements –

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut i cili zyrtarisht filloi më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator.