“Censiusi 2021”, Pendarovski: Para dekretimit do të konsultohem me ekspertët

“Censiusi 2021”, Pendarovski: Para dekretimit do të konsultohem me ekspertët

Kabineti i Presidentit për Alsat, i pyetur nëse Presidenti do ta shqyrtojë me ekspertët, siç kishte paralajmëruar, dhe sa kohë mund të marrë ky proces deri në dekretimin e ligjit, u përgjigj: Presidenti Pendarovski do të konsultohet me ekspertët ligjorë mbi Ligjin e Regjistrimit të miratuar sot dhe do të shpallë qëndrimin e tij në ditët e ardhshme.

– Advertisment –