879 shkelje për mosmbajtjen e maskës

879 shkelje për mosmbajtjen e maskës

Në 24 orët e kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 879 shkelje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet të sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.