6 të vdekur dhe 136 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

6 të vdekur dhe 136 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 991 testime dhe janë regjistruar 136 raste të reja covid

Shkup 46, Kumanovë 6 , Dibër 7 ,Shtip 14 ,Prilep 1 ,Tetovë 12 ,Strugë 9 ,Veles 1 ,Ohër 2 ,Gostivari 13 ,Strumicë 2 ,Radovish 3
Krushevë 2 ,Koçani 1 ,Probistip 1 ,Demir Hisar 2 ,Kratovë 1 ,Sveti Nikole 5 ,Kërçovë 4 ,Resen 4

6 persona nderuan jete, dy pacientë nga Shkupi, një nga Kumanova, dy pacientë nga Struga dhe një nga Gostivari.
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 123 persona të shëruar nga:

Shkup 77 ,Shtyp 7 ,Tetovë 15 ,Strugë 1 ,Veles 4 ,Bitola 2 ,Gjevgjeli 1 ,Kochani 2 ,Pehchevë 1 ,Kërçovë 2 ,Resen 11

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 8111, numri i pacientëve të shëruar është 4203, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3526.