21 viktima dhe 444 të infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit

21 viktima dhe 444 të infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 2518 testime të realizuara, 444 persona janë diagnostikuar me virusin korona. Ndërkaq, 21 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19. Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 894 pacientë të shëruar nga korona virusi.

– Advertisment –