Tag: votuesve

KSHZ: Deri në ora 17:00, jehona e votuesve 35.13 për qind

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T17:39:32+02:00 Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se deri në ora 17:00 jehona e votuesve ka arritur 35.13 për qind, apo afro 600 mijë qytetarë kanë ... Read More

KSHZ: Dallimin e votuesve në Dibër e bën diaspora

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T12:32:18+02:00 Dallimin e numrit të votuesve në listat zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe ato lokale e bën diaspora. Kështu deklarojnë për ALSAT, nga KSHZ.“Në ... Read More

KQZ vendos për ndarjen e mjeteve për fushatën zgjedhore në katër komunat veriore

12/04/2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e mbajtur, ka diskutuar për numrin e votuesve në zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen në katër komunat ... Read More

Mendja jonë

01/02/2019

“Mund ta përdorja gjysmën e klasës të votuesve për të hequr qafe gjysmën tjetër”. Jay Gould Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Mendja është ajo që e përjetojmë ... Read More

Demokraci Plus: Partitë politike në Kosovë jo transparente (Infografikë)

20/01/2019

Partitë politike garojnë për besim të votuesve në zgjedhje dhe marrin fonde nga buxheti i Kosovës. Andaj, pritet që në ueb-faqet e tyre ato së ... Read More

“Zgjedhjet”, ekspertët rekomandojnë votimin elektronik

17/01/2019

17 Janar 2019 / 10:19 Votimi elektronik dhe baza biometrike e të dhënave të votuesve duhet të jenë dy risitë teknologjike të cilat do të ... Read More

Dalja më e madhe e votuesve është në Komunat e Karposhit, Likovës dhe Gjevgjelisë

30/09/2018

Deri ora 13:00 dalja e votuesve për referendum është 16 për qind, njoftojnë nga Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve. Dalja më e madhe e numrit të ... Read More

Civil raporton për parregullsitë e para

30/09/2018

30 Shtator 2018 / 11:19 Probleme me lampat, fotografim i votuesve, shkelje e heshtjes zgjedhore, janë vetëm disa nga parregullsitë të cilat i kanë regjistruar ... Read More