Tag: vjetor

Çfarë kërkuan shqiptarët në internet gjatë vitit 2020?

07/01/2021

Pavarësisht se platforma Google nuk e përfshin Shqipërinë në raportimin vjetor të trendeve të kërkimit, ajo ofron megjithatë të dhëna se për çfarë temash shqiptarët ... Read More

Lista e lojtarëve më të shpejtë në Ligën e Kampionëve

27/10/2020

UEFA publikon listën e lojtarëve më të shpejtë në Ligën e Kampionëve. UEFA në raportin e saj vjetor publikoi listën e lojtarëve më të shpejtë ... Read More

Bualli që vlerësohet të jetë dy milionë dollarë

11/11/2019

Kafsha që ka tërhequr më së shumti vëmendjen e vizitorëve gjatë një panairi vjetor në Pushkar të Indisë është një buall, i emërtuar “Bhima”. Bualli ... Read More

Kuvendi nesër mbanë seancë në përkujtim të 20 vjetorit të masakrës në Burgun e Dubravës

20/05/2019

Nesër bëhen 20 vjet nga Masakra në Burgun e Dubravës. Për këtë 20 vjetor Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të veçantë në përkujtim ... Read More

Kosova e Shqipëria pritet të bëhen me fond të përbashkët kulturor

09/04/2019

Të martën në Tiranë është nënshkruar Kalendari i Përbashkët Kulturor Vjetor në mes të Ministrisë se Kulturës të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Në takimin ... Read More

Në 11 vjetorin e saj, numërohen shkeljet që i janë bërë Kushtetutës

09/04/2019

Janë bërë njëmbëdhjetë vite që nga miratimi i Kushtetutës së Kosovës. Në këtë njëmbëdhjetë vjetor, liderët institucionalë kanë uruar Ditën e Kushtetutës, derisa njohës të ... Read More

Raporti i lumturisë botërore nxjerr njerëzit në Kosovë më të lumturit në rajon, madje shumë larg të tjerëve (Tabela)

20/03/2019

Raporti i shtatë vjetor i lumturisë botërore ka nxjerrë një listë, të bazuar në hulumtimin e kryer ndërmjet 2016 dhe 2018, është botuar në Ditën ... Read More

FOL: Qeveria realizoi vetëm 64 % të planit vjetor

03/03/2019

Lëvizja FOL ka publikuar gjetjet e monitorimit të planit vjetor të punës së Qeverisë për vitin 2018, ku del se ka pasur nivel të ulët ... Read More

Alsat fitues i çmimit vjetor “Roberto Beliçanec”

17/12/2018

17 Dhjetor 2018 / 21:54 Televizioni Alsat është fitues i çmimit vjetor “Roberto Beliçanec” si media promotor i gazetarisë si e mire publike të Sindikatës së ... Read More

BE, 18 milionë euro për zhvillimin e turizmit

25/09/2018

25 Shtator 2018 / 14:56 Nga gjithsej 90 milion euro të ndara në nivel vjetor nga Bashkimi Evropian në të gjitha projektet në Maqedoni, 18 ... Read More

Avokati i Popullit, vërejtje për punën e policisë

29/03/2018

29 March 2018 / 15:58 Në raportin vjetor për vitin 2017 të Avokatit të Popullit janë konstatuar shkelje të rënda të të drejtave të njeriut. ... Read More