Tag: realizimit

Në Dragash arrestohen dy persona të dyshuar për “trafikim me njerëz”

18/02/2019

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë realizimit të detyrave dhe autorizimeve të saj në funksion të garantimit të rendit dhe sigurisë së ... Read More

​INPO: Komuna e Prishtinës tejkalon shpenzimet për luks

13/02/2019

Organizata INPO ka shprehur shqetësim ndaj realizimit të ulët të buxhetit për investime kapitale në komunën e Prishtinës, ku sipas të dhënave del se kjo ... Read More

Universiteti “Haxhi Zeka” mbështet Programin Nacional për Rininë

12/02/2019

Me qëllim të realizimit të Programit Nacional për Rininë edhe për studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, koordinatori nacional për kulturë rini dhe sport ... Read More