Tag: njësitë

Aksion i Njësisë Speciale në veri, 5 të arrestuar

28/05/2019

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës mëngjesin e sotëm kanë ndërmarrë një aksion në katër komunat veriore të vendit me shumicë serbe. Sipas burimeve të ... Read More

Bëri sikur kishte i vdekur, Magjun Alimehaj rrëfen si i mbijetoi masakrës së Lybeniqit (Video)

01/04/2019

Njëzet vite më parë, sapo kishte zbardhur dita, njësitë paramilitare serbe nën drejtimin e grupit “Çakejtë” rrethuan Lybeniqin e Pejës. Pasi hyn në fshat ata ... Read More

Pamje nga trajnimi i Policisë së Kosovës, Shqipërisë e Maqedonisë Veriore

29/03/2019

Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës, kanë qenë pjesë e një ushtrimi të përbashkët policor taktiko-demonstrues me njësitë e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ... Read More

Policia shqipton 154 fletparaqitje ndaj taksive që operojnë pa leje

06/03/2019

Policia e Kosovës me njësitë e saj dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit, përmes planifikimeve të përbashkëta kanë realizuar kontrollin e transportit ... Read More

Njësia Speciale në operacion bastisjesh në Prishtinë

23/01/2019

Njësitë policore, përfshirë edhe Njësinë Speciale, janë duke e zhvilluar një aksion të bastisjes në rrugën “Eqrem Çabej” në Prishtinë. Aksionin e ka konfirmuar për ... Read More